jueves, 25 de abril de 2013

GUIÓ DEL DOCUMENTAL


NOM DELS COMPONENTS: Marga Xamena, Sonia Sebastián, Kika RIpoll, Xisca Serra i Marina Noguera.



El guió del nostre documental és:

TEMA: La visió dels infants sobre el joc

PROTAGONISTES: els protagonistes són un petit grup de nins i  nines de 2-3 anys de dues escoletes.

FINALITAT I OBJECTIUS: La finalitat d’aquest documental és enregistrar la importància del joc des dels ulls dels infants.

Els objectius són:
  • -          Enregistrar les converses i moments de joc dels infants.
  • -          Descobrir la importància del joc que tenen els infants.
  • -          Seleccionar moments de joc dels nins i nines.

JUSTIFICACIÓ : nosaltres sabem la base teòrica de la importància que té el joc dels i pels infants, però volem saber quina és, des de la seva perspectiva.

DESTINATARIS: Els destinataris del documental que durem a terme seran per mestres i futurs mestres.

QUAN FAREM LES FILMACIONS: les filmacions s’hauran de fer en un parell de vegades, ja que aprofitarem moments de joc dels infants dins l’escoleta.

IMATGES QUE VOLEM MOSTRAR:  el que ens interessa és mostrar imatges de joc i converses que es puguin dur a terme entre infants, o entre infant –adult, ja que considerem que és la manera més adient d’arribar i aproximar-nos al nostre tema.

TEMPS ESTIMAT DE DURADA: la durada serà entre 20 i 25 minuts aproximadament.

PREVISIÓ DE MATERIAL: càmeres de vídeo , fulls d’autorització de drets d’imatge i ordinadors per dur a terme el muntatge del documental.








Les competències que he treballat amb aquesta entrada fan referència a la reflexió sobre el propi procés d’aprenentatge.  Així com, la 2.3 ja que ens hem marcat uns objectius que volem dur a terme amb la realització d’aquest documental.  La competència 2.5, també seria idònia per aquesta entrada ja que nosaltres ens varem plantejar alguns dubtes sobre la realització del guió, i varen ser resolts. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario