jueves, 6 de junio de 2013

REFLEXIÓ AUTOVALORATIVA DEL DOCUMENTAL

El documental que hem dut a terme és : La visió dels infants sobre el joc.

Nosaltres degut a que no tenim els permisos de les famílies, no podem penjar el documental.

Hem realitzat una sèrie de gravacions fent una sèrie de preguntes a diferents infants. Aquests infants són de dues escoletes ( EI S’arenal i EI palmanova). En total hem gravat a uns 10 infants.

Era un tema que ens agradava molt des del primer moment, ja que sempre s’ha sabut què era el joc o quina era la visió sobre el joc però des de la perspectiva dels adults. Ens interessava molt la idea de sabre quina era la visió dels propis protagonistes. Es cert, que teníem alguns temes en ment, però varem pensar que el joc, era el més adient, ja que és la base del dia a dia dels infants i més a n’aquesta etapa.  Els infants dediquen gran part del seu dia a jugar, i a nosaltres ens interessava molt saber quin era el joc que més li agradava jugar, amb qui jugava a escoleta, amb qui a casa,etc.

Què és el joc ?

La pregunta inicial, i  l’objectiu del documental.  Com a professionals i com a futurs professionals tenim la idea de que és el joc, gràcies a diferents experts. Però, algú s’ha demanat mai, i ells? Els protagonistes del joc, què en pensen ? Què és el joc per ells? Efectivament, la seva resposta ha estat concorde amb la seva experiència i per ells el joc, és a n’allò que juguen, a allò que més els hi agrada jugar.

Ja que els protagonistes del documental han estat els infants, i moltes vegades no tenien ganes de xerrar,  ens ha faltat una mica més de temps per poder realitzar més gravacions en bones condicions. Ja que nosaltres hem fet moltes però d’una manera ràpida i això els infants ho notaven . Ens hagués agradat poder treure més conclusions de la nostra pregunta inicial, i fer més gravacions realitzant aquesta pregunta, però per manca de temps no ens ha estat possible. És cert, també que el documental hagués estat més enriquidor amb infants més grans ( 5 anys) ja que ens haguessin pogut donar una resposta amb més continguts degut al seu llenguatge i experiència. Però penso que amb els de 2-3 anys ha quedat clar el que és realment important per a ells.

En general,  el meu grau de satisfacció del documental és molt bo. Hem fet feina en equip i ha estat una tasca molt agradable de fer. M’ha encantat realitzar aquest documental ja que és una forma de reflexionar sobre la importància que té l’opinió dels infants en aquests aspectes. Ha estat un treball molt enriquidor personalment. El meu grup i jo ens ho hem passat molt bé realitzant el muntatge, i la feina ha estat molt profitosa. Estem molt contentes en general dels resultats ja que era el que gairebé volíem aconseguir.








La competència que penso que he treballat realitzant aquesta entrada és la 2.7 ja que he cercat possibles aspectes a millorar sobre la feina feta, els errors que hem comès i he cercat diferents vies per poder reflexionar i millorar sobre aquests. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario